Biztools

Ta det verste først

De fleste av oss sliter med trenering på ett eller annet område. I salg kan trenering være forskjellen mellom suksess og søken etter ny jobb.

Mangt er skrevet om trenering - ofte bedre kjent i engelsk språkdrakt under ordet procrastination. BizTools har også besøkt temaet i artiklene 10 årsaker til at selgere trenere og Yte eller nyte.


Som alltid når vi mennesker skal forbedre oss, er det lurt å ta små steg av gangen. I dag skal vi derfor foreslå en særs enkel (som i lite kompleks) prosess for å bekjempe trenering.


Her kommer det:


Hver dag - som det første du gjør - så snart du er i gang på jobben (eller den arenaen som er relevant): ta fatt på den verste oppgaven.


Det er det hele.Annonse:

Bli bedre til å nå målene dine?

Kjøp pakken - "Slutt å trenere øk salget"


Pris: kr. 150,- (eks. mva.)

 

 


 

Du begynner rett og slett arbeidsdagen med den verste oppgaven som venter deg i dag


"Verst" kan være så mangt:

  • det du har skjøvet på lengst
  • det du virkelig gruer deg til
  • det som virker mest skummelt (type sommerfugler i magen)
  • det som får mest negativ konsekvens dersom du trenerer
  • det som du ikke aner hvordan du skal løse
  • det som stjeler mest energi
  • det som er viktigst at du får gjort i dag


For all del, ikke bli paralysert av at du ikke klarer å velge hvilken oppgave som er "verst". Hvis du har mange kandidater, plukk én (kron og mynt, trekk lodd, whatever). Det kommer en dag i morgen, hvor du kan gå løs på den neste "verste" oppgaven.


Sliter du med trenering og dets konsekvenser, vil du oppdage umiddelbare gevinster ved å følge denne enkle prosessen.


Så snart du har utført dagens "verste" oppgave vil du sitte igjen med følelsen av å ha gjort noe nyttig. Det vil frigi energi og initiativ til å gå løs på neste oppgave fra dagens gjøremålsliste. På gode dager kan du få unna flere "verste" oppgaver ved siden av dagens vanlige gjøremål (dvs ting du ikke trenerer).


Har du et "verste" prosjekt, dvs. et oppdrag som varer over lang tid, bryt det ned i daglige "verste" gjøremål / oppgaver. Over tid vil du også ha fullført et "verste" prosjekt, med dertilhørende positiv effekt på sinnstilstemning, energinivå og - ikke minst - jobb.


Lykke til.


 

 Abonnere på BizTools Nyhetsbrev

 

 
Relaterte artikler

Ikke la hastverk ødelegge 12 Vegringer i salg
Yte eller nyte 10 årsaker til at vi trenerer
 

 

 
Aktuelt
Ikke selg - la kunden kjøpe

Den beste måten å selge på er ikke å selge, snarere å legge til rette for at kunden kan kjøpe av deg.

5 tilnærminger til beslutningstaker

Mantraet i forretningsorientert salg er å få tilgang til beslutningstaker. Vi ser på effektiviteten ved fem forskjellige tilnærminger.

1 uvanlig tips til bedre segmentering

De fleste selgende bedrifter segmenterer kunder og prospekter på data som omsetning, antalle ansatte, lønnsomhet, geografi og så videre. Mindre vanlig er kvalifisering og segmentering på myke ting som verdier og kultur.

7 grunner til at kunder kjøper

I forretningsmarkedet kjøper kunder verdi ikke produkter eller tjenester. Som selgere må vi reflektere over hvilke verdier våre løsninger representerer.

5 fallgruver ved jobbskifte

Når vi skifter jobb er det mange ting å tenke på. Vi bør ha et fem års perspektiv på valget vi gjør. Da kan det være lurt å unngå de vanlige fellene.

 
Utviklet av Bysant AS